بهبود بیماری پسوریازیس بدون مصرف دارو

بیماری پسوریازیس یک عارضه پوستی مزمن و خودایمنی است که در آن سیستم ایمنی بدن به اشتباه سلول‌های سالم پوست را هدف قرار می‌دهد. این اختلال خودایمنی در علم پزشکی، ژنتیک شناخته شده و همچنان درمان قطعی ندارد. در این مقاله بررسی می کنیم که شیوه خودشفابخشی یا سلف هیلینگ چه راهکاری برای شفا و درمان پسوریازیس دارد.

1 مختصر و مفید
2 درمان با دارو
3 خودشفابخشی
مختصر و مفید

درباره پسوریازیس

یک بیماری پوستی است که به شکل قرمزی و گاهی فلس بر مواضع پوست ظاهر می شود؛ مُسری نیست؛ معمولاً اثرات روانی و اجتماعی دارد؛ ماهیت آن برای علم پزشکی همچنان مبهم است و به عنوان نوعی اختلال خودایمنی و نیز ژنتیکی شناخته می شود

درمان با دارو

نواقص شیوه دارودرمانی

دارودرمانی نسبت به این بیماری بر محور اختلال خودایمنی و بهبود موقت موضع پوست صورت می گیرد اما جای تأسف است که منشأ و دلیل بروز این اختلال تشخیص داده نمی شود و بجای برطرف کردن علت، به پنهان کردن معلول بیماری پرداخته می شود

خودشفابخشی

شیوه خودشفابخشی

خودشفابخشی توسط خود بیمار و پس از دریافت آگاهی انجام می شود. ریشه اساسی این اختلال و عارضه ها به استرس و افسردگی و فشار عصبی باز می گردد. پکیج ویژه خودشفابخشی به بهبودی هرچه سریعتر بیمار کمک شایانی می کند

بیماری پسوریازیس چیست؟

پسوریازیس به صورت لکه های قرمز و گاهی فلس دار بر روی پوست بیماران نمایان می شود و آنان هم از نظر جسمی و همچنین از استرس روانی اجتماعی ناشی از مطرود شدن و ناکافی بودن رنج می برند. این عارضه مُسری نیست و از نظر علم پزشکی قابل درمان نیست.

این بیماری در زمره اختلال های خودایمنی قرار می گیرد چراکه باعث می‌شود که سلول‌های پوستی به سرعت تکثیر شوند و روی هم انباشته شوند. در حالت عادی، سلول‌های پوستی هر 28 روز یک بار جایگزین می‌شوند، اما در افراد مبتلا به بیماری پسوریازیس ، این فرآیند تنها 3 تا 4 روز طول می‌کشد.

علائم بروز بیماری

پس از وقوع اختلال در سیستم ایمنی بدن هر یک از علائم زیر می تواند به مرور بر روی پوست بیمار مشاهده شود از جمله:

  • پلاک های قرمز رنگ
  • بروز فلس های نقره ای یا سفید روی پلاک های قرمز
  • احساس درد یا سوزش و خارش
  • خشکی شدید پوست و در نتیجه خونریزی

بروز این علائم برای همه مشابه نیست بلکه ممکن شخصی بعضی از علائم را تجربه نکند و همچنین ممکن است در صورت پیشروی این بیماری و تشدید اختلال در سیستم دفاعی بدن، شاهد بروز آرترید پسوریازیس باشیم که دردی در مفاصل است. لازم به ذکر است که این عارضه اصلاً قابل سرایت نیست.

آیا بیماری پسوریازیس علت ژنتیک دارد؟

چیزی که می دانیم این است که بیماری پسوریازیس، نوعی ” اختلال خودایمنی ” است اما سوال اصلی اینجاست که خودایمنی چرا و چگونه در بدن بیمار پدید می آید؟ آیا علت بروز آن ژنتیک است؟

تاکنون منشأ و علت دقیقی از سوی محققان برای بیماری های خودایمنی معرفی نشده و علت اصلی این بیماری را ژنتیک و فعال شدن اطلاعات سلول های DNA شخص دانسته اند. اما جدیداً برخی محققان درباره بیماری ژنتیک نظریه دیگری دارند.

دکتر بروس لیپتون که تحقیقات ژرفی بر روی سلول های بنیادین انجام داده به این نتیجه رسیده که بدن انسان محکوم ژن های بیماری نیست بلکه ژن ها هستند که در کنترل انسان هستند. در نظر او ژن ها زمانی فعال می شوند که فراخوانده شوند و زمانی فراخواسته می شوند که احساسات روانی و روحی انسان به آن انرژی و فرکانس دهد.

وقتی که انرژی احساسات منفی باشد، به بیماری تبدیل می شود؛ همچون بیماری پسوریازیس که ضایعه ای پوستی است. بنابراین اطلاعات درون ژن ها می تواند هیچگاه فعال نشود و در صورت فعال شدن هم انسان این قدرت را دارد که آن را غیر فعال کند. بروس لیپتون این فرآیند را همان اپیژنتیک می داند.

نکته ای دیگر که عامل وراثت را برای ابتلا به این عارضه ناکافی می داند، این تحقیق است که به عقیده دانشمندان حداقل 10 درصد از جمعیت، ژن پسوریازیس را به ارث می برند اما گزارش ها نشان می دهد که فقط 3 درصد آز آن جمعیت مبتلا شده اند. همچنین در آزمایش ها دیده شده که یکی از دوقلوی همسان از پدر و مادر واحد مبتلا شده که این الگو صراحتاً می گوید: عوامل ناشناخته و پیچیده ای در ابتلاء به Psoriasis می تواند نقش ایفا کند.

بررسی درمان بیماری پسوریازیس با دارو

تاکنون از سوی محققان علم پزشکی ادعایی مبنی بر درمان پسوریازیس مطرح نشده و صرفاً با دارو سعی بر کنترل پیشرفت یا خارش و درد بوده است. ضمن اینکه دارو های شیمیایی عوارض زیادی دارند و جهت درمان بیماری خودایمنی ، سیستم ایمنی بدن و گولبول های سفید را تضعیف می کنند که خود منجر به بروز سایر بیماری ها خواهد شد.

نه تنها دارو های شیمیایی توان درمان این عارضه را ندارند بلکه گزارش های آزمایشگاهی حاکی از آن است که مصرف برخی داروها و یا ترک آن ها احتمال بروز پسوریازیس را بالا می برند! از جمله:

  • داروی درمان مالاریا مثل هیدروکسی کلروکین
  • لیتیم
  • ترک مصرف کورتیکواستروئید

شیوه درمان پسوریازیس با خودشفابخشی

علت ابتلاء به بیماری پسوریازیس همان اختلال در سیستم دفاعی است اما عوامل ژنتیکی و محیطی مانند استرس مداوم نیز در بروز آن نقش دارند. تاکنون پزشکی مدرن راهکاری که بیمار سلامت کامل خود را بازیابد، ارائه نکرده و شیوه های ارائه شده مانند پرتودرمانی فقط می‌توانند به کنترل علائم کمک کنند؛ نه ریشه کن کردن بیماری!

جالب توجه این که برخی پزشکان با تجربه هم در چنین شرایطی سعی می کنند تا بیمار را متقاعد کنند که به متخصص روانشناس مراجعه نماید که این خود دلیل است بر اینکه روح و جسم انسان رابطه نزدیکی با هم دارند و بیماری جسمی را می توان با پاکسازی افکار درمان کرد.

اما شیوه درمانی خودشفابخشی یا سلف هیلینگ چون به ماهیت این اختلال آگاهی دارد می تواند آن را همانند سایر بیماری های خودایمنی برطرف کند چنانکه در قرن حاضر و در کشور های پیشرفته مانند آمریکا سالانه صدها نفر با همین مدل Self Healing درمان شده اند.

در مجموعه بین المللی دکتر سید مصطفی زارعی همگی بر این باوریم که سلامتی و زیبایی حق طبیعی همه مردم می باشد و این روش بازیابی سلامت که ما به شما عرضه می داریم با فرهنگ دینی و ایرانی مردم ما تفاهم دارد. چنانچه مبتلا به بیماری پسوریازیس یا سایر بیماری ها از این قبیل هستید، با مشاور ما یا پشتیبانی این صفحه در تماس باشید.

قبل از درمان پسوریازیس و بعد از درمان با روش خودشفابخشی
با الگوی خودشفابخشی

معرفی پکیج خودشفابخشی

برای مبتلایان به بیماری پسوریازیس، یک پکیج خودشفابخشی شامل دوره از ترس تا شور زندگی را [به عنوان گام نخست] پیشنهاد می کنیم. درمانجو محترم می تواند پس از حصول نتیجه از این کارگاه آموزشی، بازیابی سلامتی خود را در گام دوم با دوره جامع خودآ تکمیل نماید.

ضمن اینکه برای بهبودی سایر بیماری های پوستی نیز می توانید در همین صفحه با متخصصین آکادمی خودآ مشاوره داشته باشید.

دوره ویژه خودشفابخشی

همانطور که گفته شد ریشه و عامل اصلی پسوریازیس همانند بسیاری از اختلال های خودایمنی دیگر، افسردگی و اندوه و نیز اضطراب و استرس نسبت به آینده است.
برای بهبودی کامل از این بیماری و رهایی از حس اضطرابی که تاکنون متحملش بودید، پکیج ویژه دوره خودشفابخشی را به شما توصیه می کنیم.

دوره ویژه آموزش خودشفابخشی بیماری و سلف هیلینگ در ایران
روی تصویر کلیک کنید

عوارض روانی بیماری های پوستی

متاسفانه بیماری های پوستی عوارض گسترده ای با خود دارند ازجمله:

  • عوارض فردی؛ مانند در پوشیدن لباس
  • محدودیت اجتماعی؛ مانند شرکت در ورزش یا ادامه تحصیل
  • شغلی؛ عدم حضور منظم سرکار بخاطر افسردگی
  • خانوادگی؛ بگومگوها بخاطر عزلت و خانه نشینی

فرد مبتلا به بیماری پوستی، خود از شرایط شخصی و فردی راضی نیست و گاهی نگاه های تبعیض آمیز دیگران و یا ترس از ورود به رابطه بخاطر حس ناکافی بودن او را رنج می دهد. قطعا هیچ انسانی کامل و بی نقص نیست اما افکار ناسالم انسان را محدود می کند.

این چرخه بی پایان باید شکسته شود و حالا که علت و ماهیت بیماری پسوریازیس برای ما آشکار گردید، می توان با شیوه خودشفابخشی آن را رفع و درمان کامل کرد.

سوالات و نظرات دانشجویان

انتشار یافته: 2
  1. علی ابراهیم 3 روز قبل

    با سلام بله یه مشکل عمده بیماری های پوستی مث پسوریازیس و پیسی همان اثرات روانی ناتوان کننده ست. متاسفانه این بیماران عزیز عزت نفسشونو از دست میدنو از جامعه منزوی میشن. تشکر از اقای دکتر بابت توضیح

    1. دکتر سید مصطفی زارعی 3 روز قبل

      درود بر شما سلسله جلساتی در خصوص عزت نفس بیماران دوقطبی در یوتیوب قرار دادیم که بسیار ارزشمند است. موفق باشید

دیدگاهتان را بنویسید

لطفاً پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید:

  • فارسی بنویسید، از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • تجربیات شما می تواند در تصمیم گیری سایر کاربران جهت خریداری محصولات مفید باشد ، لطفاً اطلاعات مفید و مربوط به محصول فوق را با توجه به تجربیات خود به اشتراک بگذارید.
  • در هر دیدگاه می توانید حداکثر 5 مورد نقاط قوت و ضعف محصول را ثبت کنید.
  • از ارسال لینک‌ و اطلاعات شخصی از قبیل تلفن، ایمیل و آی‌دی شبکه‌های اجتماعی خودداری کنید.
  • از بکار بردن کلمات و اصطلاحاتی که محتوای نامناسب و توهین آمیز و قومیتی دارند خودداری کنید.
  • اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
اطلاع از تخفیف‌ها و جدیدترین‌ها با تایید ارسال پوش از جدیدترین تخفیف‌ها ، مقالات و دوره‌های آموزشی سایت سریعتر از دیگران مطلع شوید. فعلا نه تایید