مکانیسم هوش سلولی مغز و ارتباط آن با افکار منفی

درباره بیماری ها و درمان آنها مطالب زیادی شنیده ایم و میدانیم اما از منشأ ایجاد بیماری غفلت شده است. هر سلول از بدن انسان دارای مغز سلول و هوش سلولی است که مکانیسم دقیقی دارد. افکار انسان از منفی و مثبت در ساختار فرمان مغز تاثیر گذار است و گاهی باعث بیماری می شود. در این مقاله با هوش سلول و ارتباط آن با احساسات منفی و همچنین بیماری های ژنتیک سخن می گوییم.
شناخت مغز سلول و هوش سلولی
برای اینکه ابتدا با ساختار سلول آشنا شوید، بدن از ده ها تریلیون سلول تشکیل شده که هر کدام یک موجود زنده و کاملا هوشمند است. سلول انواع مختلفی دارد اما همه آن ها ساختار واحدی دارند.
- هر سلول یک هسته دارد که نقش حکمرانی و فرماندهی دارد
- غشاء سلول لایه خارجی نازکی است که نقش حفاظتی دارد.
- سیتوپلاسم مایع حاوی مجموعه منظمی از ساختار های سلولی با خاصیت های ویژه است.
- نورون ها هم وظیفه پیامرسانی دارند که خارج از سلول هستند( مثل پستچی )
در مرکز هر سلول، مغز سلول یا هوش سلولی قرار دارد که وظیفه فرماندهی بقیه اجزاء را به عهده دارد. حالا با شناخت اجمالی از مکانیسم سلول ، در ادامه مقاله بررسی می کنیم که چگونه بیماری ها ایجاد می شود؟
دیده اید گاهی ما انسان ها وقتی دچار بیماری یا فشار عصبی قرار می گیریم، سریعا به دنبال قرص و دارو می رویم تا آن اختلال برطرف شود؛ اما غافل از اینکه منشأ آن اختلال چیست و چگونه می توان از بروز مجدد آن جلوگیری و پیشگیری کرد؟

ارتباط هوش مغز سلول با بیماری اعصاب و بدن
به روند و ارتباطی که از فرمان های افکار تا دبیرخانه مغز و هوش سلولی تا بروز بیماری وجود دارد خوب دقت کنید.
هوش سلولی ( همان فرمانده ) به صورت مداوم پیام هایی را از نورون ها (همان پستچی ها )دریافت می نماید و بر اساس آن به زیر مجموعه دستور می دهد که چکار کنند.
نورون ها پستچی هایی هستند که پیام ها را از مغز دریافت و به تک تک سلول ها می رسانند.
اما مغز انسان تولید کننده پیام نیست [حتما میگید پس کی داره تولید میکنه و دستور صادر میکنه؟!!] بله؛ مغز فقط به منزله ” دبیرخانه “است و پیام ها در آنجا بایگانی و از آنجا به سایر اندام ها ارسال می گردد.
اصل پیام ها در یک ساحت روحی و غیر مادی به شکل فکر و احساس تولید می شود.
افکار _ _ مغز [ دبیرخانه ]_ _ نورون ها [ پستچی ها ]_ _ سلول [هوش سلولی و فرماندهی هر سلول ]_ _ تمام اندام بدن
حالا همه چیز به آن پیام هایی برمیگردد که از مغز و افکار و احساسات نشأت می گیرد؛ می خواهد پیام ها مثبت باشد یا منفی؛ همگی در بدن اعمال می شود.
- اگر فکر و احساس انسان بیمار باشد…
- اگر فکر و احساس انسان سالم باشد…
تاثیر افکار و احساسات منفی بر بیماری اعصاب و بدن
هنگامی که افکار و احساسات ما بیمار باشد، همین پیام توسط مغز با سرعتی مافوق تصور به هوش سلولی مخابره می شود و آن نیز همان پیام نا سالم را بدون کم و کاست به زیر مجموعه خود ابلاغ می کند.
اجزاء سلول نیز بر اساس همان پیام خطایی که دریافت کرده اند، عمل می کنند و بدن دچار اختلال کارکردی می شود؛ آنگاه ما نتیجه این فرآیند اعصاب را در بدن میبینیم و بدان نام ” بیماری جسمی ” می گذاریم.
بروز بیماری بخاطر پیام های نادرست مغز
بیماری چیست؟ بیماری یعنی همین که مجموعه سلول های یک ناحیه از بدن انسان ، کارکرد خود را به خوبی انجام نمی دهد و سبب ایجاد عارضه ای در همان ناحیه شده است. اما منشأ بیماری چیزی نیست جز همان پیام نادرست که از هوش سلول و از مغز و افکار و احساسات دریافت نموده است.
این مکانیسم و فرآیند شکل گیری بیماری هایی است که منشا فکری و عصبی دارد. پس با پاکسازی افکار و داشتن احساسات سالم هم میتوان بیماری ها را از همین مسیر به شفا و درمان منتهی کرد و هم اینکه خیلی سریعتر سلامتی را به بدن ارمغان آورد.
بیماری های حاصل از اختلال افکار و احساسات منفی
افکار و احساسات منفی هرکدام با بخشی از اعضای بدن ارتباط دارند و آن را مورد هجوم قرار می دهند. مثلا ترس باعث بروز بیماری های زیر است:
- تضعیف سیستم ایمنی بدن
- بیماری های کلیوی
- ایجاد کیست و تومور
- اختلال سیستم گوارشی
- بیماری های قلبی و سکته
- احساس خستگی مفرط
- پارکینگسون
- اختلال در عملکرد تیروئید
- قند خون
- پوکی استخوان
- فشار خون
- ام اس
- سردرد های عصبی و میگرن
- آسم
- اختلال در حافظه و تمرکز
خشم و عصبانیت کنترل نشده باعث بروز بیماری های قلبی ، سرطان ، قند خون و … می شود.
بخل و حسادت موجب تصلب شرایین است و کینه و اندوه شدید موجب بیماری های قلبی و دیسک کمر و … می شود.
تاثیر احساس گناه مستمر بر مغز و هوش سلولی
یک مورد دیگر از افکار منفی را توضیح می دهیم و سپس به ادامه مبحث هوش سلولی و مکانیسم درمان بیماری ها می پردازیم.
بسیاری از بیماری های که ما دچار آن شدیم و منشا آن را نمی دانیم، احساس گناه مستمر و نبخشیدن و خشم نسبت به خود یا دیگری است.
برای هرکسی پیش آمده که از یک گناه یا اشتباهی که خود مرتکب شده، احساس گناه و عذاب وجدان همیشگی گرفته است. اتفاق بدتر این است که این حس دردناک سبب بیماری بدنی می شود.
این را بدانید که استمرار احساس گناه ، ابزار شیطان برای آسیب زدن به روح و جسم انسان است. شما نباید به هیچ وجه احساس و بار گناه را با خود حمل کنید.
راهکار این است که به محض اینکه مرتکب خطایی شدید و احساس پشیمانی قلبی نمودید، بلافاصله با زبان از خداوند طلب بخشش کنید و تصمیم بگیرید که دیگر آن کار را انجام ندهید. در این صورت در همان لحظه توسط خداوند بخشیده اید؛ اما گاهی این انسان است که خود را نمی بخشد!
ضمنا اگر دین و قرض بر گردن دارید یا به کسی آسیب رسانده اید، ابتدا باید رضایت او را جلب کنید و سپس از خداوند درخواست بخشش و خود را از عذاب وجدان راحت کنید.
نقش سلول ها و هوش سلولی در بدن
سلول ها و آن مکانیسم دقیقی که از هوش سلولی و مغز سلول بیان کردیم کارگرانی هستند که توسط خداوند مهربان در اختیار شما قرار داده شده اند تا بی وقفه ، بی منت و شبانه روزی کار کنند تا شما ادامه حیات دهید.
پس با شلاق افکار منفی به این کارگران بی دفاع و معصوم حمله نکنید و با آنان با مهربانی بیشتری رفتار کنید تا بتوانند کار خود را به خوبی انجام دهند و تنی سالم و نیرومند برای شما بسازند.
اطلاعات DNA و ژنتیک و هوش سلولی
برای درمان بیماری ها از طریق ” تغییر افکار و هوش سلولی “جا دارد از مکانیسم DNA غافل نباشیم. خداوند مهربان در هسته سلول ، سازه ای به نام دی. ان. ای قرار داده است. این سازه حاوی دو نوع اطلاعات است:
- یکی اطلاعات بیماری که از نسل های گذشته بر روی ژن ها منتقل شده و در برخی افراد فعال می شود.
- دیگری اطلاعات سلامتی کل سیستم بدن ما
بر این اساس است که در علم ” شبیه سازی ” با فراهم نمودن شرایط مناسب آزمایشگاهی از یک سلول ، یک موجود زنده کامل پدید می آید.
حالا جا دارد سوال کنید که چرا هوش سلولی با اختیار داشتن اطلاعات کامل ، فقط سراغ اطلاعات سالم DNA نمی رود؟
پاسخ ساده است چون دی. ان. ای به عنوان یک سخت افزار که حاوی اطلاعات بسیار گسترده است، دارای رمز عبور است و افکار و احساسات منفی ، دسترسی هوش سلولی به اطلاعات سلامتی DNA را قطع می کند.
درمان از طریق اطلاعات سالم DNA و هوش سلولی مغز
به محض اینکه فرد بیمار شروع به زدودن افکار منفی و پاکسازی احساسات بد خود می نماید، دسترسی هوش سلولی به اطلاعات سلامتی DNA باز شده و به سرعت شروع به بازسازی خود بر اساس اطلاعات صحیح می کند. DNA یک فایل حفاظت شده است که هوش سلولی را میتوان رمز عبور آن دانست.
لذا در شیوه درمان از طریق هوش سلولی ، بیماری غیر قابل درمانی وجود ندارد زیرا اطلاعات موجود DNA بسیار جامع و کامل است. این همان مکانیسم شفا در بدن انسان است که می تواند بیماری را از ریشه بخشکاند.
همانطور که گفته شد مکانیسم هوش سلولی را باید از طریق پاکسازی افکار منفی جهت دهی به سمت سلامتی و آرامش کرد.
کارگاه هایی تحت عنوان ” خودآگاهی توحیدی ” توسط آقای دکتر مصطفی زارعی ایجاد می شود و ثمر بخش بودن آنها را در این چند سال می توان از نتیجه شرکت کنندگان دید که به لطف خدا ما را در این مسیر استوار تر کرده است.
خودآگاهی توحیدی یا ” خودآ ” چیزی فراتر از دوره های موفقیت و خوشبختی است که اخیرا باب شده است. در ترم اول کارگاه ، هدف یافتن آرامش درونی و در ترم دوم فعال شدن مکانیسم شفا است و در ترم سوم یافتن ثروت و موفقیت حقیقی است.
بیماری های ژنتیک
درمورد بیماری های ژنتیک باید گفت، این بیماری ها در ژن اکثر افراد در دون DNA آنها وجود دارد اما دسترسی به این بیماری ها یا به عبارتی روشن شدن ژن های بیماری ، نیاز به میزان مشخصی از یک فکر یا احساس منفی دارد که به عنوان رمز عبور محسوب می شود.
به محض اینکه آن میزان از احساس یا فکر منفی در فرد بروز کند، ژن های بیماری روشن و آن بیماری در بدن بروز می نماید.
درک صحیح از خداوند و قوانین جهان هستی ، آشتی با خداوند مهربان ، آرامش عمیق در زندگی ، حل مشکلات زندگی در ابعاد مختلف و نتایج زیبا و شفاف در زندگی انسان ، برنامه مدل خودآگاهی توحیدی است.
نظرات ، پرسش و پاسخ