درمان با آنتی ویروس کینه

آنتی ویروس کینه | درمان بیماری کینه با بخشش

یکی از ویروس های فکری که اتصال انسان را از نیروی برتر و شبکه جهانی هدایت ، قطع می کند،” کینه “است. ما اینجا آموزش می دهیم که چگونه شخصی که قطع ارتباط شده، بتواند بوسیله ” آنتی ویروس کینه “دوباره ذهن و قلب خود را درمان و اِحیا کند و گذشت داشته باشد و ارتباطش را با منبع قدرت عالَم از سر گیرد.

شاید شما هم دچار این ویروس هستید؛ شاید!

البته درمان کینه توزی ساده نیست و تنها کسی که خود را دوست داشته باشد و بخواهد به نیروی برتر متصل شود و زندگی شادتر و موفق تری را تجربه کند موفق می شود.

حتماً برای شما هم پیش آمده که حرفی و یا رفتاری از کسی برای مدتی روی دلتان سنگینی کرده باشد. شما برای خلاص شدن از این وضعیت، به زعم خودتان آن فرد را بخشیده باشید.

اما بعد از مدتی با کوچکترین جرقه ای آتش آن کینه و رنج قدیمی دوباره روشن شده و حالتان از قبل هم بدتر شود!
فکر می کنید چرا گاهی اوقات موفق به گذشت نمی شوید و برای رسیدن به این هدف چه کار باید بکنید؟

به عبارت دیگر، چه کارهایی باید بکنید تا گذشت کردن و کنار گذاشتن کینه ، حالتان را بهتر کند؟ برای رسیدن به این هدف باید چه کار کرد؟

نتیجه مثبت بخشش و درمان کینه

بخشیدن می‏تواند به هزار و یک علت روی سلامت روان انسان تاثیر مثبت داشته باشد که بعضی از این علت‏ها اینها هستند:

  • کینه اتلاف انرژی
    وقتی انسان کینه به دل می‏گیرد؛ مخصوصا اگر نسبت نزدیکی با وی داشته باشد، ذهن فرد بیشتر انرژی خود را صَرف فکر به آن ظلم و خاطراتش می‏کند. کم ‏کم تمام فکر و ذکر و رفتار او حول یک چیز می‏چرخد؛ خاطره آن رنج و زخم کینه
    باور نمی‏ کنید که کینه بتواند اینقدر زندگی آدم را به هم بریزد؟ نه؟! آخرین باری که از یکی خیلی رنجیدید و روزهای سیاه بعدش را یاد بیاورید تا متوجه شوید ابعاد بزرگ تر آن می‏تواند با آدم چه کار کند؟!
  • بخشش ؛ یک پایان خوب
    تا روزی که آن رنج را حل و آن کینه را درمان نکنیم نه جدا شدن از آن نفر و نه انتقام از او مارا آرام نمی‏کند؛ یعنی به هر حال ” رنج ” به عنوان یک موضوع تمام نشده در ذهن ما، باقی می ماند.
    خاصیت ذهن انسان هم این است که تا یک موضوع ناتمام را تمام نکند آرام نمی‏گیرد. تا وقتی که دیگران را نبخشیم احساس کینه به عنوان یک موضوع تمام نشده در ذهن می‏ماند و ما را اسیر می‏کند. پس آرامش بعد از بخشش ، اول برای خود ماست تا دیگران!
  • دوری از بیماری های روان تنی
    ما بخاطر یک کینه دائما هم از رنجاننده و هم از خودمان که در موقعیت، جوابش را ندادیم، حرص می‏خوریم. نتیجه حرص خوردن مستمرّ این است: انواع اضطراب ، وسواس ، افسردگی ، زخم معده و جوش صورت

بایدها و نبایدهای گذشت کردن

گذشت کردن عالیست اما اگر کینه را یک ویروس خطرناک بدانیم، کینه زدایی قطعا نقش درمان و آنتی ویروس دارد. لذا مثل خیلی از بیماری ها باید و نباید هایی برای نتیجه گرفتن دارد که کم توجهی کردن به پروتکل آن، این رفتار پسندیده را با شکست مواجه می کند و در نتیجه حال شما بدتر می شود.

باید های بخشش و آنتی ویروس کینه

  • باید گذشت را آزادانه انتخاب کنید؛ نه اینکه به صِرف آموزه ها و یا اصرار دیگران، خودتان را به نوعی مجبور به انجام بخشش و کینه زدایی کنید.
  • برای کامل شدن فرآیند گذشت ، باید صبور باشید و به صورت آهسته و پیوسته روی خودتان کار کنید.
  • در گذشت ، باید تمرکز تان فقط روی خود و بهتر کردن حال خودتان باشد؛ شما نمی توانید فرد دیگر را هر چقدر هم که مقصر باشد تغییر بدهی!
  • باور داشته باشید که درمان کامل بیماری های اخلاقی و رسیدن به آرامش و خود آگاهی دست یافتنی است.

نبایدهای بخشش و کینه زدایی

  • گذشت را نباید به معنای ” آشتی “بدانید. آشتی کردن یک مرحله بعد از ” گذشت  و کینه زدایی “است و لازم است قبل از اینکه بخواهید با فرد مقصر آشتی کنید، فرآیند گذشت را در خودتان کامل کرده باشید.
  • گذشت به معنای فراموش کردن اتفاقات پیش آمده نیست. واقعیت این است که اتفاقات زندگی، رخ داده و نمی تواند فراموش شود.
    ثمره گذشت این است که بار هیجانی ماجرا را می گیرد و باعث می شود که شما دیگر از بابت یادآوری آن اتفاق، حالتان بد نشود نه اینکه آن ماجرا را به کلی از ذهن تان پاک کند.
  • نباید به خاطر گذشت و کینه زدایی مِنّتی بر سر کسی گذاشت. همانطور که گفتیم: گذشت انتخاب شخص شماست. این شما هستید که برای بهتر کردن آرامش خودتان آن را انتخاب کرده اید و کسی شما را مجبور به آن نکرده است.

مقالات مرتبط

0 دیدگاه‌ها و نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[df-form-login]