پاکسازی فکر و درون و نقش شفا در درمان بیماری

روش های پاکسازی فکری و درونی ذهن به این علت صورت میگیرد که بتوانید روی چیزهای مهم تمرکز کنید. پاکسازی ذهن میتواند فرد را از نگرشهای ثابت الگوها، عادات و شرایطی که در آن گیر کرده است رها کند.
مکانیسم شفا سفری بی انتها به سمت خوشبختی و آرامش درون است. همانطور که اهمیت دادن به داشتن اصول ابتدایی در یک زندگی سالم برای جسم انسان، از ضروریات به شمار میرود.
پاکسازی فکر و درون
توجه به ورودیهای روان کتابهایی که میخوانیم فضا و محیطی که در آن زندگی میکنیم نقش بسزایی در شادابی و آرامش درون ما دارد.
برای پاکسازی فکر ، باید چند مهارت کسب کنید. پاکسازی را آغاز کنید تا به حق الهی خود برسید.
تمامی بخشهای زندگی ما اعم از مالی، سلامتی، موقعیت شغلی و غیره که اتفاقات بیرونی محسوب میشوند از درون انسان نشات میگیرند.
در مرحله اول افکار و ذهنیت های که به مغز ما وارد میشوند را شناسایی کنید. بعد چگونگی ورود این افکار به ذهن مان را بررسی کنیم.
این پیدا کردن افکار به ما کمک می کند راحت و ساده تر بتوانیم آن ها را از محدوده ذهنی خود حذف و به طور کامل پاکسازی فکر و ذهن را انجام دهیم.
عاجزترين مردم كسى است كه مى تواند نقائص اخلاقى خود را برطرف سازد و از انجام آن خوددارى كند
حضرت امیر علیه السلام
نیرومندی و شهامت آن است که در پاکسازی درونی بکوشیم.
لیستی از کارهایتان تهیه کنید
کارها و ایده های آینده را در یک لیست بنویسید. انجام این کار به فرد کمک میکند تا تمام ایدههای خود را بر روی صفحه بریزد، به این معنی که لازم نیست همه موارد را بخاطر بسپارید
- نوشتن اتفاقات و خاطرات روزانه
- نوشتن خاطرات و اتفاقات روزانه در دفتر خاطرات یا راه اندازی یک وبلاگ شخصی میتواند روشی کمک کننده باشد. آنها را در نوعی چشم انداز قرار دهید.
- مراقبت جسمی
- باید مراقب جسم خود نیز باشید. جسم و روح یا به بیان دقیق تر جسم و سلامت روان تاثیرات متقابلی روی یکدیگر دارند. مثلا فشار عصبی و ناراحتی روحی می تواند به دردهای روان تنی مانند سردرد و قلب درد منجر شود یا بیماری ها جسمی می توانند باعث افسردگی و اضطراب شوند.
- تمام ارتعاشات هر لحظه شما در زندگی، گفتار، رفتار و کارهایی که در زندگی انجام میدهید، در اتفاقات آینده زندگیتان تاثیر مستقیم دارد.
- نظم و پاکیزگی محل کار و زندگی
- داشتن یک محیط کار و زندگی منظم و به دور از به هم ریختگی همواره باعث میشود، ذهن شما خالی از هیاهو و به تشویش باشد.
- شکرگزاری
- همیشه برای کوچکترین و بی اهمیت ترین داشتههای زندگی خود شکرگزار و قدردان باشید و بابت آن خوشحالی کنید. شکر نعمت نعمتت افزون کند.
- دوست داشتن خود
- برای پاکسازی فکر این کار را انجام دهید؛ هیچگاه از بروز احساسات و واکنش هایتان، ابراز شرمندگی نکنید و ترس نداشته باشید. اشتباهاتتان را بپذیرید و خودتان را برای اشتباهات سرزنش نکنید. ایدهآل گرایی را کنار بگذارید.
- ریلکس کردن
- همیشه زمانی را برای تفریح و استراحت کردن اختصاص بدهید.
شفا چه نقشی در درمان بیماری ها دارد؟

یک پژوهشگر هلندی تحقیقی به این نتیجه رسیده است.
این نتیجه رسید که ذکر کلمه جلاله « الله » و تکرار آن و حتی شنیدن آن، موجب در شگفتم که چگونه حسودان از سلامتى خویش غافل اند. میشود و استرس و نگرانی را از بدن انسان دور میکند. همچنین به تنفس انسان نظم و ترتیب میدهد.
وی افزود: بسیاری از افرادی که روی آنان تحقیق میکردم از بیماریهای مختلف روحی و روانی رنج میبردند.
این پژوهشگر هلندی گفت: از نظر پزشکی برایم ثابت شد که حرف الف که کلمه «الله» با آن شروع میشود، از بخش بالایی سینه انسان خارج شده و باعث تنظیم تنفس به انسان آرامش روحی میدهد تکرار شدن این حرکت که در کلمه «الله» تشدید دارد نیز در تنظیم و ترتیب تنفس تأثیرگذار است.
اما حرف هاء حرکتی به ریه میدهد و بر دستگاه تنفسی و در نتیجه قلب تأثیر بسیار خوبی دارد و موجب تنظیم ضربان قلب میشود.
یا من اسمه (الله) دوا…
نام خداوند دوا است یعنی حتی لفظ به تنهایی آرامش و تسکین ایجاد می کند و البته موقتی است و اگر بخواهی به شفا برسی باید به ذکر دست یابی: و ذکره شفا
تاثیر پاکسازی فکر در درمان بیماری
بین بیماری های فکر و احساس و بیماری های جسمی ارتباط بسیار نزدیکی بر قرار است.
در بدن یک انسان به طور میانگین صد تریلیون سلول وجود دارد که هر کدام دارای هوش هستند.
افکار و احساسات منفی انسان از طریق یک سیستم بسیار پیچیده و فوق سریع به هوش سلول منتقل می شود و در نتیجه در بدن بیماری ایجاد می کند.
برای بهبودی از بیماری جسمی باید به پاکسازی فکر و آرامش درون خود بپردازید.
یکی از بدترین احساسات منفی که بسیاری از مردم دچارند حسادت است و این احساس منفی منشا بسیاری از بیماری ها است.
امام علی علیه السلام فرمودند:
الْعَجَبُ لِغَفْلَةِ الْحُسَّادِ، عَنْ سَلاَمَةِ الاَْجْسَادِ!
در شگفتم که چگونه حسودان از سلامتى خویش غافل اند.
نظرات ، پرسش و پاسخ